top of page
duygu-gungor-NuD-iB8917Q-unsplash.jpg

Barn og unge

Kjære unge dyrevenner – vi trenger dere!

Vi vet at veldig mange av dere barn og unge er glad i dyr, og at dere bryr dere når dere ser et dyr som har det vondt. Derfor synes vi det er viktig at dere kan henvende dere til oss, slik at vi sammen kan bedre dyras tilværelse. Jo flere vi er som jobber for dyr og dyrevern, jo sterkere blir vi.

Vi håper du synes barne- og ungdomssidene er interessante og at du finner den informasjonen du leter etter. Du vil blant annet finne informasjon om barne- og ungdomsmedlemskap og hvordan besøke senteret.

Hvordan besøke senteret vårt?

Hvis du har lyst til å besøke senteret vårt og hilse på dyrene som bor der, er du hjertelig velkommen på mandager og torsdager mellom kl. 18.00 og 20.30. Utenom dette må det gjøres en avtale da det ikke alltid er folk på senteret. Ved å besøke oss kan du bli bedre kjent med kattene og kaninene som bor på senteret. Dyrene setter pris på besøk, og synes det er deilig med litt kos og pelsstell. Du kan se bilde av dyrene under dyr til adopsjon.Ved å besøke senteret vårt kan du få med deg ulike brosjyrer og klistremerker som du kan dele ut til klassekamerater og venner. Sammen kan vi spre det gode budskap!

Vi arrangerer også åpne dager eller åpent hus flere ganger i løpet av året. På slike arrangementer har vi gjerne natursti og vi får ofte besøk av ulike dyr. I høst hadde vi for eksempel besøk av kaninene Birger, Catalina og Trollet, som sammen med eier Siw Hauge demonstrerte kaninhopping.

Senteret har ved flere anledninger hatt utplasseringselever fra ulike Vestfold-skoler i forbindelse med ”Elevenes Valg”. Dette er imidlertid noe vi av og til må si nei til hvis vi ikke har kapasitet. Utplassering er kun mulig i våre åpningstider Man. og Tors. kl: 18:00 - 20:30, eleven må være i følge av en voksen.

Ta kontakt med oss i forkant ev besøket.

Barne- og ungdomsmedlemskap

Ved å bli barne- eller ungdomsmedlem hos oss, vil du støtte senteret økonomisk. Dette gjør at vi kan hjelpe flere dyr som ikke har det så godt.

Barnemedlemskap

Dette koster kr. 200,- pr. år. Du vil få tilsendt bladet ”Dyrenes Verden” fire ganger årlig. Dette medlemskapet gjelder t.o.m. det året du fyller 12 år.

Ungdom/student

Dette koster kr. 300,- pr. år og gjelder for deg som er mellom 13 og 26 år. Du vil få tilsendt bladet ”Dyrenes Forsvarer” fire ganger årlig.

Ønsker du å besøke oss?
bottom of page